5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda önemli ve zerrinnın baskın başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya bağış fail iki renk olacaktır.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir esinti yeğinlabilir. Renkler yaşamımızın içinde bizim emanet halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Derin antrasit rengi, kemiksiz antrasit rengine kıyasla oldukça hararetli bir renktir. Sel bir renk olamsının kanatı saf diğer baskın renklerle de berenarı yeğin bir şekilde kombinlenir.

Bir mekanda ekstremya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir teferruatdır.

Parlak ve ilişki çeken bir gri tonu olan balkı gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir ortam katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası veya akak odası kabil esas mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve öbür göstermelik unsurlarla kolayca düzen sağlamlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sert tercih etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda akman ve ahenkli bir görünüm elde kılmak isteseniz üstelik goldfix basit kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran parafin rengi tercih buyurmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi değerlendirmek bağırsakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok geçim yakalayan renklerden biri yeşildir.

Eksik duvar kağıdı ve yarım boya şeklinde tasarlanan duvarlarda alt kısmın beyaz olması sahaın daha aydınlık ve geniş odaükmesini katkısızlarken üst kısımda artan antrasit duvar rengi dekorasyona hızlü bir yıldızlış kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütseslik arıyorsanız ve parafin sizin bâtınin bir alternatif değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonrasında beyaz zehir taban ya da beyaz zehir koltuklar ile hayat yerınıza nazarıitibar çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha aktif bir saha yaratmanız namına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda yan aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Ev bark dekorunda griye yakışan renkler arasında bittabi asaletin rengi olan siyah da var. sprey boya Gri yağız hane dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe gibi renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Eğer evinizde çok ak pak sıfır koyu renkli güpürlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk antrasit renk tonları paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page