antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve sofistike bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Natürel renkler dediğimiz dakika akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve türap tonları zemin düzenır. Antrasit ile bile kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Bohem Yol Nedir? Ocak dekorasyonlarında yaratıcılık ve huzurlu bir ortam yaratmayı dünya gerek. İnsanlar dar dekorasyonlarına ekseriya tarzlarına…

Nesil sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir bedii elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı gösterişsiz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Evinizde natürel bir bulaşık görüntülemek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri kesinlikle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol gibi mobilyalar sayesinde yoğun bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit gayrı renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara kâmil bir zemin sağlamlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına uyum esenlayarak mekanlara şıklık katar.

Bu arada duvara bir zaman devinme dâhil etmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kabil uygulamalardan da etki alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin tafsilatlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” makaslamakmızdan ulaşabilirsiniz.

Kıpkızıl antrasit sarih antrasite için daha esnek binadadır hem başat renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

İki rengin kontrastı, çok çokça aksesuar tutmak zorunda kalmadan kostak bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Ayrıca siyaha için antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız örtüsüz gri, pembe tonları goldfix ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden lütuf alabilirsiniz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da horda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit kesif ve koyu gri tonlarına iye olup alelumum mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın kucakindeki antrasit minerallerinden ilham kızılınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda çoğunlukla tercih goldfix edilir.

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir keyif katan gökçe antrasit ile heybetli bir etkileşim sağlayabilir.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and sprey boya monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page